We vinden het leuk om te weten hoe het met de honden gaat als ze al een tijdje bij hun nieuwe baasje wonen. Op deze pagina ziet u een paar van de referenties die we hebben ontvangen.

Lijkt het u leuk als er een referentie met u hond die bij ons  vandaan komt hier ook bij komt te staan dan kunt u ons een leuke tekst met leuke foto(s) mailen.

Lady is een zeer vrolijke spring in t veld. Ze is dolblij en gezond. Ik mag nu alweer bijna 3 jaar van haar genieten, en dat doe ik ook echt iedere dag. Ze is heel nieuwsgierig, speels en aanhankelijk. Alles was bij haar heel snel aangeleerd, binnen 1 week al zindelijk! Hoop nog lang van lieve Lady te mogen genieten!

We wilden laten weten dat we heel erg blij zijn met onze Maltipoo Sam. Hij is een vrolijk en speels hondje, en luistert tussen de puber-streken door al goed!

Wij willen even laten weten dat het super goed gaat met onze Sammie!
We genieten volop van hem. Hij is erg intelligent en leert snel.
Hij is al zindelijk en begint zelfs al te waken..!
Kortom een enthousiast Boomertje waar we nog veel plezier aan gaan beleven!

In december 2018 hebben we cavapoo Zara opgehaald.

Trefwoorden die van toepassing zijn : ontzettend lief en vriendelijk, allemansvriendinnetje, enorm hoog knuffelgehalte, rustig en geduldig, slim , trouw . En verwend omdat iedereen gek is op onze troeliewoelie.

Bij deze een foto van Joeri, hij is nu 4.5 maand en het gaat heel goed, hij is een beetje ondeugend, maar vooral heel lief.

Graag willen wij laten weten dat het met Joy erg goed gaat. Ze is nu 6 maanden oud en heeft zich al ontwikkeld tot een lieve vrolijke en vooral slimme meid. Ze komt graag op schoot om even te knuffelen. Ook is ze erg ondeugend en probeert ze ons graag uit (zoals even op de salontafel te gaan liggen). Ze voelde zich al gelukkig snel thuis bij ons. Ze is wel af en toe een beetje erg lomp. Ze is erg sociaal en kan het goed vinden met andere honden, maar ook koeien en paarden tijdens het wandelen mogen niet zonder even snuffelen gepasseerd worden. Zelfs de hamster bij ons thuis is een vriendje geworden. Het kleine knuffeltje dat ze heeft gekregen bij het afscheid is haar lieveling en sleept ze overal mee naartoe. Zwemmen is niet haar favoriete activiteit maar een beetje pootje baden in haar eigen badje doet ze graag met het warme weer. Ze is zelfs een dag mee geweest op de boot waar ze volop van heeft genoten.

Het is elke dag weer een feest om onze zeer geliefde Boyi bezig te zien !
Hij is nergens bang voor en heel sociaal en erg aanhankelijk. Hij is heel vriendelijk tegen koeien, paarden en schapen.

Ik hoop dat we lang van Boyi kunnen genieten.

 

 

 

 

 

 

Gisteren is ons hondje Mila 1 jaar oud geworden.

Wij kunnen u vertellen dat Mila een ontzettend vrolijke hond is en dat ze het hartstikke goed doet!

Tygo is inmiddels 1 jaar oud en maakt het goed.
Erg blij dat ik hem bij jullie gevonden heb!

Wij hebben een maltezer York Shire terriër bij u gekocht. We hebben hem de naam Luuk gegeven. Het gaat super goed met hem. Hij is een erg lief, aanhankelijk, ondeugend en sociaal hondje waar wij elke dag nog heel blij mee zijn. Hij heeft zelfs een hoop vrienden in de buurt gemaakt, zowel met honden als met mensen.