06-55197976 / 06-23721599 (Pension) info@hondenkennelkuypers.nl

We vinden het leuk om te weten hoe het met de honden gaat als ze al een tijdje bij hun nieuwe baasje wonen. Op deze pagina ziet u een paar van de referenties die we hebben ontvangen.

Lijkt het u leuk als er een referentie met u hond die bij ons  vandaan komt hier ook bij komt te staan dan kunt u ons een leuke tekst met leuke foto(s) mailen.

Hallo,

Hierbij stuur ik jullie iets over onze Molly.
Molly is a.s zaterdag ( morgen)
4 weken bij ons en is prima gewend.
Ze daagt lekker onze kipjes uit maar die zijn niet bang.
Ze heeft de eerste dag geschreeuwd toen we haar in de bench hebben gezet, en daarna niet meer. De bench staat open in de woonkamer en als Molly moe is, gaat ze zelf in de bench liggen.
Onze eigen dierenarts zegt dat het een heel mooi, vriendelijk en intelligent hondje is.

 

Bij deze wat leuke foto’s van Spike. 

Wij genieten er elke dag weer van 

In december 2018 hebben we cavapoo Zara opgehaald.

Trefwoorden die van toepassing zijn : ontzettend lief en vriendelijk, allemansvriendinnetje, enorm hoog knuffelgehalte, rustig en geduldig, slim , trouw . En verwend omdat iedereen gek is op onze troeliewoelie.

Bij deze een foto van Joeri, hij is nu 4.5 maand en het gaat heel goed, hij is een beetje ondeugend, maar vooral heel lief.

Graag willen wij laten weten dat het met Joy erg goed gaat. Ze is nu 6 maanden oud en heeft zich al ontwikkeld tot een lieve vrolijke en vooral slimme meid. Ze komt graag op schoot om even te knuffelen. Ook is ze erg ondeugend en probeert ze ons graag uit (zoals even op de salontafel te gaan liggen). Ze voelde zich al gelukkig snel thuis bij ons. Ze is wel af en toe een beetje erg lomp. Ze is erg sociaal en kan het goed vinden met andere honden, maar ook koeien en paarden tijdens het wandelen mogen niet zonder even snuffelen gepasseerd worden. Zelfs de hamster bij ons thuis is een vriendje geworden. Het kleine knuffeltje dat ze heeft gekregen bij het afscheid is haar lieveling en sleept ze overal mee naartoe. Zwemmen is niet haar favoriete activiteit maar een beetje pootje baden in haar eigen badje doet ze graag met het warme weer. Ze is zelfs een dag mee geweest op de boot waar ze volop van heeft genoten.

 

Het is elke dag weer een feest om onze zeer geliefde Boyi bezig te zien !
Hij is nergens bang voor en heel sociaal en erg aanhankelijk. Hij is heel vriendelijk tegen koeien, paarden en schapen.

Ik hoop dat we lang van Boyi kunnen genieten.

Gisteren is ons hondje Mila 1 jaar oud geworden.

Wij kunnen u vertellen dat Mila een ontzettend vrolijke hond is en dat ze het hartstikke goed doet!

Tygo is inmiddels 1 jaar oud en maakt het goed.
Erg blij dat ik hem bij jullie gevonden heb!

Wij hebben een maltezer York Shire terriër bij u gekocht. We hebben hem de naam Luuk gegeven. Het gaat super goed met hem. Hij is een erg lief, aanhankelijk, ondeugend en sociaal hondje waar wij elke dag nog heel blij mee zijn. Hij heeft zelfs een hoop vrienden in de buurt gemaakt, zowel met honden als met mensen.

Hierbij een update over onze Bowie (kruising maltezer/dwergkeeshond). 

We zijn helemaal blij met Bowie, hij is nu 4 maanden en brengt heel veel gezelligheid in ons gezin. Een heerlijke speelse ondeugd die dol is op andere honden en mensen. Hij was heel snel zindelijk, luistert goed en kan inmiddels al wat trucjes als zitten, poot geven en liggen.

Goedendag,

Even laten weten dat onze lieve hond Quinto (kruising sheltie/kooiker) vandaag zijn 13e verjaardag mag vieren !

Nog vol energie, lekker lopen zonder treuzelen.

Goed en gezond eten en elke dag tanden poetsen voor we gaan wandelen.

We hopen nog lang met hem samen mogen zijn.

 

 

 

 

Goedemorgen meneer Kuypers, 

Met Joya gaat het geweldig, ze is erg lief, luistert heel goed, kan al een uurtje alleen thuis zijn, is erg sociaal en vreselijk gek op de kleinkinderen. Ze kan ook geconcentreerd naar een natuurserie kijken. Wij zijn erg gelukkig met haar. Volgende week gaat ze een weekje mee kamperen een hele uitdaging voor haar. Spelen kan ze goed met ons en ook zelf met knuffels en balletjes.

Ze heet Evy en is zoals je ziet op de foto’s al goed gewend.

De katten moeten er nog even aan wennen maar dat zal ook best goed gaan komen.

Eerste puppy cursus gehad (individueel). Ze leert snel ook thuis zijn we flink met haar aan het trainen.

Ook haar 3e inenting gehad en onderzocht door de dierenarts. Alles prima op een zwarte tand na, het is nog een melk gebit dus ook dit zal goed komen.

Cielo heeft de 2 uur durende rit goed doormaakt.  Hij was de rust zelve en heeft enkel naar het landschap, de auto’s en de lichtjes gekeken.

De ‘drukke’ ondeugd die we dachten dat Cielo zou zijn valt hartstikke mee, zijn inborst is lief, knuffels, rustig naast me slapen en een vrolijke pup zijn.

Hij is pienter, pikt goed dingen op, volgt me als een havik.  Laat zich leiden aan de leiband, socialiseert goed met andere honden in spel en onderdanigheid.

onze karakters passen mooi samen. Ik ben nu al zijn wereld … hij de mijne.
Het had echt zo moeten zijn.

Goedemiddag, wij sturen jullie een foto van onze Soof. Gisteren vijf maanden oud geworden.

Ze is een kruising van een shelty en een spaniël.

Soof is een hele lieve en vriendelijke hond, en was heel gauw zindelijk.

We zijn ontzettend blij met haar en ze kan het ook heel goed vinden met onze andere hond.