06-55197976 / 06-23721599 (Pension) info@hondenkennelkuypers.nl

Alle pups worden bij ons geboren en met zorg grootgebracht en gesocialiseerd. Ze zijn gevaccineerd en ontwormd, hebben een chip en zijn geregistreerd bij het VBK. Elke pup heeft de juiste inentingen en een Nederlands Europees dierenpaspoort.

Als de pups bij ons verhuizen naar een nieuw baasje hebben ze:

– Europees paspoort
– De benodigde entingen gehad
– Een gezondheidsverklaring
– Een chip
– Een koopovereenkomst met schriftelijke garantie
– Geurdoekje 
– Brokjes voor de eerste week

Het is bij ons ook mogelijk om de basisbenodigdheden aan te schaffen die u nodig heeft bij een pup.

 

Van deze honden rassen en kruisingen bieden wij puppy’s aan,
wanneer wij hier pups van hebben komen ze op onze website onder te koop te staan.

Goldendoodle.

Een Goldendoodle is een kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel. Deze hond is in eerste instantie gefokt om honden te krijgen die geen tot weinig haar verliezen, zodat mensen met een allergie ook kunnen genieten van een hond. Goldendoodles zijn intelligente en gehoorzame familiehonden. Ze zijn sociaal naar andere mensen, kinderen en dieren. Deze honden zijn dan ook het gelukkigst als er mensen in de buurt zijn, het zijn echte gezelschap dieren.

Boomer.

De Boomer is een kruising tussen 2 kleine hondjes, veel al word de kruising tussen een maltezer en een shih-tzu gebruikt. Het is een vrolijke gezelschapshond. Hij is leergierig, spontaan, intelligent en volgzaam. Het is een makkelijk opvoedbare hond, mits consequent wordt gehandeld. Hij neemt genoegen met 3 maal een kleine wandeling, is niet veeleisend. Als er bezoek komt blaft hij uit enthousiasme, het is echter geen waakhond. De Boomer is een echt gezelligheidsdier en erg aanhankelijk. Hij ligt het liefst op de voeten van de baas.

Sheltie.

De  sheltie is zeer gehecht aan zijn familie. Tegenover vreemden zal de sheltie afstand nemen. Hij moet hen eerst leren kennen wil de sheltie contact leggen. Een sheltie zal ‘zijn’ familie goed beschermen. De sheltie is namelijk heel waaks. Het is belangrijk dat je weet dat de sheltie veel kan blaffen. De sheltie denkt dat hij een gezinslid is. Daarom is het absoluut af te raden om een sheltie buiten het gezin te houden, bijvoorbeeld als waakhond buiten in een hok. De sheltie is een zeer grappige hond, een beetje een clown. Ze zijn gek op spelletjes, behendigheid en dergelijke zaken.

Maltezer.

Alle Maltezers zijn erg gehecht aan hun baas en vinden het niet prettig om lang van hem gescheiden te zijn. Het is beslist geen hond om op te sluiten. Het is een erg elegante hond. Hij heeft een aangenaam aard, en kan zich aan allerlei omstandigheden aanpassen. Het is een trouwe kameraad, die graag bij u op schoot zit. Ondanks zijn bewerkelijke vacht, heeft hij zo’n bescheiden omvang dat hij bijna overal mee naartoe kan worden genomen. De Maltezer is een vrij ingetogen rustige hond, die ook in de stad in een flat kan leven. Hij neemt niet veel ruimte in beslag. Het is niet nodig om uren met hem te gaan wandelen, maar de dagelijkse beweging heeft hij wel nodig.

Beagle.

De beagle is een vriendelijke, enthousiaste hond. De in veel boeken over beagles als “vrolijk” omschreven honden zijn over het algemeen vriendelijk en niet agressief of verlegen. Ze houden van menselijk gezelschap en hoewel ze vreemdelingen soms in eerste instantie terughoudend of met geblaf tegemoet treden, zijn ze snel gewonnen. Dit maakt beagles enerzijds geen goede waakhonden, maar vanwege hun typische beaglegeblaf kunnen ze kwaad willende wel afschrikken.
Beagles hebben ook voldoende beweging nodig. Een wandeling door het bos of aan de zee vinden ze geweldig. Het zijn intelligente honden, maar zeer doelbewust en eigenwijs. Het eigenwijze karakter bezorgt de opvoeders doorgaans veel plezier.