Hallo Hans, Angelique en Anne-Wil,

Morgen is het 4 weken geleden dat ik mijn lieve puppy Bailey bij jullie heb opgehaald. Hij is een kruising Maltezer x Shih Tzu uit het nestje van 7 oktober 2011.

Het gaat heel goed met hem en ik ben ook ontzettend blij met mijn kleine opdonder.

Bailey is een superbraaf hondje. Hij was na anderhalve week al zo goed als zindelijk (hij plast nu heel af en toe nog binnen op het daarvoor bestemde puppypadje) en slaapt al hele nachten door.

Bailey is zeer speels en nieuwsgierig. Hij vind alle honden leuk, groot of klein en gaat ook met de meeste katten goed samen. Autorijden ging niet zo heel erg goed, maar sinds hij op de bijrijdersstoel in zijn speciale autogordeltje zit, gaat hij graag mee op bezoek, of wandelen op de hei. Het water aan het strandje vind hij nog een beetje eng, maar daar staat tegenover dat hij het liefste meteen de vijver in springt om de eendjes van dichterbij te kunnen bekijken!

Vanmiddag zijn wij bij de dierenarts geweest en hij weegt met ruim 13 weken al 3,8 kilogram en heeft een schofthoogte van 22 centimeter.

Verder luistert hij al heel goed naar zijn naam, kan zitten, liggen, apporteren en een klein kunstje. Een superslim hondje!!!

Bedankt voor dit lieve kameraadje, ik kan nu al niet meer zonder hem.