Hallo Hans en Angelique,

 

Bailey is inmiddels anderhalf jaar oud en ik wilde jullie laten weten hoe het met hem gaat. Van de bruine kleuren is weinig meer over, ik herken hem bijna niet meer in vergelijking met zijn puppy foto’s. Maar die kleine, wollige bruin-witte puppy is nu een wit gemĂȘleerde HOND geworden. Ik noem hem een hond met hoofdletters omdat hij -zoals ik het noem- een klein hondje met een GROOT karakter is.

 

Bailey is een supervriendelijk hondje die alles en iedereen leuk vind. Hij is nieuwsgierig naar de hele wereld en rent enthousiast op iedereen af. Nog dikwijls stoppen mensen op straat om hem gedag te zeggen en kinderen zijn dol op hem. Wanneer hij bij mijn vader is, heeft hij zijn “adoptiekat”; hij is dol op de 17-jarige kat van mijn vader en is heel lief voor haar. Verder is hij geobsedeerd van tennisballen en laat regelmatig andere honden links liggen om met zijn bal te kunnen spelen. Hij kan goed alleen blijven (<4 uur) maar is het liefste dicht in de buurt. Wanneer ik achter de pc zit, of televisie kijk, ligt hij graag bij me.

 

Bailey heeft wel een lichte allergie wat resulteert in veel krabben en uitkijken met wat hij eet, maar het doet niet onder aan zijn karakter. En hij kan er goed mee leven. Hij kan ook veel trucjes, maar tast nog elke dag de grenzen af, om te kijken hoeveel “weggewimpeld” word door alleen lief te kijken…

 

Ik ben nog altijd ontzettend blij met hem en hij maakt me elke dag aan het lachen. Bedankt voor dit lieve kameraadje!