Hallo,

 

Ik ben Baily. Een heel lief hondje.

Ongeveer een jaartje geleden ben ik bij jullie in de kennel geboren (27 juni)

Ik ben na 7,5 weken bij jullie weggegaan.

Naar een heel leuk gezinnetje (familie Emonts in Baarlo).

Ik heb het heel erg naar mijn zin hier.

Ik zal jullie eventjes vertellen wat er in het afgelopen jaar gebeurt is hier.

 

Ik kwam thuis en vond het wel een beetje vreemd. Ik was nog maar klein en ook wel een beetje bang. Maar het wende al snel. Ik heb hier 5 hele leuke baasjes die ook heel veel met mij spelen.

Ben ook naar de puppycursus geweest in Kessel. Daar heb ik na 10 weken mijn puppydiploma gehaald. Ik deed het super goed!

Ik ben ook nog heel speels en heb in de zomer staan happen naar een bij. Die vond mij denk ik niet zo leuk en heeft mij geprikt. Een foto daarvan is ook te zien dat ik er dus behoorlijk allergisch voor ben. Ben toen meteen met mijn 2 vrouwelijke baasjes naar de dierenarts geraced en daar hebben ze me een spuitje gegeven. En na 3 dagen was ik weer helemaal de oude!

Ik ga ook heeeeeeel graag in het bos rondbanjeren. Dat vind ik heel fijn. Daar kan ik rondrazen als een wilde. En mijn baasjes rennen gezellig met me mee.

TV kijken doe ik ook. Vooral kinderprogramma’s vind ik heel erg leuk.

Ook ga ik graag naar opa en oma. Want daar mag ik altijd in de stoel van opa slapen. En natuurlijk, net als een echte dame in het zonnetje liggen is mijn grootste hobby!

Ze zorgen heel goed voor mij hier. Maar zijn wel een beetje streng want ik ben toch wel heel eigenwijs. Dan moet ik voor straf eventjes in de bench. Dat vind ik dan niet zo leuk. Maar ik leer het wel!

Ik word steeds braver. Ik ben nu ongeveer 30 cm hoog en weeg 10.5 kilo. Ze vinden me allemaal een heel leuk en schattig hondje. En iedereen wilt me aaien. Dat vind ik niet erg, want aandacht vind ik heel leuk. Het liefst slaap ik bovenop papa. Dat ligt heel lekker.

Ik hoop dat het bij jullie ook allemaal goed gaat. Ik mis mijn papa, mama, broertjes en zusjes wel een beetje. Maar mijn gezinnetje hier maakt dat wel goed!

 

Xxx kleine Baily (en baasje Manon)