Hallo

Ik ben daantje ben inmiddels een half jaartje oud.

Mijn baasje zegt dat ik een behoorlijke vrouwtjes puber ben. Tijdens het wandelen doe ik graag racen over het gras heen, dat vind ik super leuk.

Wij hebben daantje gekocht voor onze dochter indy hieronder op de foto.  Daantje is een ontzettende deugniet die niet van de speelgoed af kan blijven dus we hebben inmiddels ook een mand voor daantjes speelgoed. Iedereen wat toch. Daantje is vrij onderdanig bij grote honden en als ze buiten aandacht krijgt van een persoon dan piept ze alles bij elkaar zodat het lijkt dat ze thuis geen aandacht krijgt soms vind ik het gewoon zielig hoe ze het doet. Hoe onderdanig ze is voor grote honden is ze dat niet voor kleinere hondjes.  Ze is zoooooo blij als iemand bij ons op visite komt dat ze de hele woonkamer onderplast. Je kan ze negeren wat je wilt ze blijft naar je toe komen voor een aai over haar bol en dan springt ze op de bank en is ze vrij aanwezig.

Als indy smiddags uit bed komt is ze vaak nog moe en zitten we lekker even te ontspannen op de bank zodra ik ga zitten zit daantje erbij om indy te begroeten en liefde te geven is heel leuk.