Halloo,

Ik hoorde van mijn baasje dat jullie het leuk vonden als ik af en toe een berichtje stuur om te laten weten hoe het met mij ging!

Zaterdag toen ik werd opgehaald heb ik de hele weg op schoot geslapen. Ik was heerlijk rustig. Maar zodra we thuis waren rende ik achter mijn speeltje aan wat ik heb gekregen. Het was erg leuk om met mijn nieuwe gezin kennis te maken! Savonds is mijn baasje bij mij gaan slapen. Ze had de matras in de woonkamer gelegt en wilde de eerste nacht met mij doorbrengen. Ik ben 4x wakker geweest. Het was nog allemaal nieuw dus moest even wennen. De dag daarop heb ik lekker gespeeld en heb ik geleerd om een bandje om mijn nek te hebben om uitgelaten te worden. Eerst vond ik het maar gek maar nu vind ik het super leuk om uitgelaten te worden. En vind ik het prima als ik het halsbandje om krijg om daarna een stukje te gaan wandelen. Alleen ben ik wel zo slim om niet mijn behoefte te doen als ik word uitgelaten. Maar ik plas en poep nog even in huis.

Maandag heb ik veel geslapen. En heb ik tijdens het uitlaten wel een keer mijn behoefte gedaan! Maar natuurlijk laat ik ook kadootjes achter in huis. Mijn baasjes letten goed op wanneer ik een plas of poephouding inzet. Dan rennen ze snel naar me toe om me daarna naar buiten te zetten zodat ik dan daar mijn behoefte moet doen. Ik knijp mn billen dan dicht en dan vertik ik het om buiten mijn opdracht af te maken.

Dinsdag was mijn baasje druk bezig met een taart. Ze maakt het vaak in opdracht en ze moest veel taarten maken. Ik was nu al gewend in huis. En gewend dat ik niet 24/7 de aandacht krijg. Mijn baasje heeft mijn mandje in de keuken gezet. Ik heb de hele middag in gelegen en lekker gekeken hoe ze bezig was. Ik was lekker rustig en savonds heb ik me helemaal moe gerend omdat ik zoveel gespeeld had.

Woensdag ging het een keer mis. Elke ochtend blaf ik om 6uur. Ze lieten me eerst even blaffen omdat ze hoopten dat ik misschien daarna stil zou zijn. Maar na 8minuten kwamen ze toch. En daar zagen ze mij.. ik had gepoept in de bench. En ik lag er zelf ook onder. Mijn baasjes schokken en ze haaldee uit de bench en maakte meteen de bench schoon. De handoek en de knuffel moesten ze helaas weggooien. Maar gelukkig hebben ze genoeg hanndoeken dus ik heb nog een paar kansen. Ze hebben me ook in bad gedaan en met schoongemaakt omdat ik vies was. Vandaag heb ik de plastic deurstopper ontdekt. Hij hield de deur open. Maar zodra ik hem zag was ik er weg mee. Ik rende naar binnen en weer naar buiten en was super druk.

Woensdag ben ik naar de welkoop geweest op de fietst! Mijn baasje heeft de mand op de fietst laten zetten en een handoek erin gedaan. Het was super leuk alleen heel kort want we wonen maar 4min van de welkoop vandaan. Daar hebben we gekeken naar brokjes. De verkopsters pakten me allemaal op omdat ze me zo lief vonden. Ik ben nog op de weegschaal gestaan en woog 1.75 kg. Van de medewerkers kreeg ik nog een puppypakket en heb ik o.a een leuk touw(speeltje gekregen) daar ben ik nu druk mee bezig. Ondanks ik de deurstopper ook nog erg leuk vind.

Donderdag heb ik voor het eerst een half uurtje langer doorgeslapen. Half 7! Elke ochtend gaan ze er voor me uit. Ze laten me uit en daarna moet ik weer slapen. Maar ben dan te blij dat ze er zijn. Dus dan slaap ik smiddags verder. Mijn baasje was ook super moe van alle dagen dat ik zo vroeg wakker was. Ze had dus een grote witte laken op het gras gelegt en ze viel daar in slaap. Ik heb samen met haar 2uur gedomelt.

Kortom ik heb het erg naar mijn zin. Ik ben erg druk en wil wel veel aandacht. Moet nog wel een beetje leren dat ik niet altijd aandacht moet hebben. Maar ze besteden wel veel tijd om met mij te spelen want dat vind ik erg leuk!

Vandaag heb ik mijn eerste ontwormingskuur gekregen. Ze hebben me zo het halve tabletje gegeven en heb het ook zo opgegeten. Zo vies vond ik het niet 🙂

Nou, nu ga ik even slapen en zal over een tijdje weer even van me laten horen!

Groetjes Kay