Beste Hans,

Het gaat goed met Leeva, af en toe eet zij wel eens de brokken die jullie meegeven maar de laatste 3 dagen helemaal niet, gister waren wij op de verjaardag van mijn schoonmoeder en hadden wij jullie brokjes mee genomen, maar helaas at zij het weer niet… nu hebben wij ander hondenvoer gegeven en dit eet zij wel.

Ik heb zo het idee dat zij het hondenvoer van Puro niet echt lekker vindt.

Leeva slaapt in de Bench dit gaat best wel goed zij moet er nog steeds een beetje aan wennen maar ze blaft bijna niet meer als ze in de bench gaat en als ze echt moe is gaat ze zonder problemen erin en slaapt zij als een roosje. Ze heeft wel 2x gepoept in de bench omdat ze een te grote ruimte heeft maar dat doet ze niet meer. Ook plast en poept Leeva buiten maar houden wij haar nog wel in de gaten want soms wil ze nog wel eens binnen een plasje doen maar zijn wij er optijd bij.

Wij zijn erg trots dat Leeva eigenlijk al vanaf het begin op haar naam reageerd en weet zij wat ” kom ” betekent ook kan Leeva al zitten zonder snoepje en wij trainen haar staps gewijs om alleen te blijven.

Ook houdt zij van lekker spelen en vooral van knuffelen.

Ook zijn wij met Leeva naar de dierenarts geweest en is zij suped gezond!

 

Groetjes,