Beste Hans en Angelique,
 
Bedankt voor jullie begeleiding bij de aanwinst van Semmie. Eigenlijk voor een reutje gegaan en een boomer hondje. Semmie is uiteindelijk op haar verzoek meegegaan en het  is een mooie King Charles. Semmie heeft het reuze naar haar zin en leert snel. Semmie kan goed tegen auto rijden en is zeer sociaal met haar omgeving. Zindelijkheid is een kwestie van geduld. Semmie voelt zich geheel veilig in haar Bench en kan goed alleen zijn. Semmie  luistert naar haar naam en weet het commando zitten.  
 
hartelijke groeten,
 
Chris van Loo
&
Hans de Koning

19 Maart 2011
Hallo hond baasjes,
 
Van mijn baasjes heb ik begrepen dat ik nu 24/25 weken oud ben en dus junior  Mijn eten is hierop ook aangepast. Ik heb het erg naar mijn zin wonen op het water. Mijn 1e duik heb ik spontaan genomen, gelukkig had mijn baasje me aan de lijn. Het zwemmen gaat mij  goed af. Eenden vindt ik geweldig. Ga ze vaak achterna, wat mijn baasjes niet altijd leuk vinden. Commando,s gaan ook goed, zitten, eten en bij het oversteken ga ik zitten en krijg dan een snoepje. Verleden week heb ik een mooie grote nieuwe Bench gekregen met een heerlijk kleedje erin, lig er graag in. Ik kan alles goed overzien en heb gedeeltelijk uitkijk naar buiten. 1 x per week ga ik met mijn baasje Chris mee naar zijn zorginstelling. De medewerkers en dementeerde bejaarden vinden het geweldig en krijg dan veel knuffels. De laatste vaccin gehaald bij de dierenarts, vindt hem niet leuk en doet me pijn!!! In de bijlage zie je een foto van mij. Tot woef woef

Semmie de Koning- van Loo
pootje

29-5-2011
Hallo hondenbaasjes,
 
Inmiddels ben ik alweer 8 maanden jong. Het gaat heel goed met mij. Mijn baasjes zijn erf lief en zorgzaam voor mij. Momenteel slaap ik al met mijn Bench open. De baasjes zijn erg blij dat ik sinds 2 maanden zindelijk ben. Ik ben gesteriliseerd en de dierenarts was een lief voor mij. Hij noemde mij “Doornroosje” Voer is aangepast naar junior en weeg nu 8 kilo. Een week geleden zijn we met zijn drieën een weekje op vakantie geweest op Texel. Heerlijk, kon lekker rennen, bossen, duinen. Samen met Chris ben ik gedeeltelijk in zee geweest. Leuk gespeeld met een maatje. Zoals jullie zien, zijn we erg blij met elkaar. Als ik een 1 jaar oud bent, dan stuur ik een volwassen e-mail naar jullie.
 
 tot woef woef (pootje)
 
Chris van Loo
&
Hans de Koning