06-55197976 / 06-23721599 (Pension) info@hondenkennelkuypers.nl

In 1991 zijn wij begonnen met het fokken van rashonden. Eerst als hobby, maar in 1994 hebben wij ons ‘Bewijs voor vakbekwaamheid’ behaald en zijn toen beroepsmatig verder gegaan. Het fokken met honden en het grootbrengen van de pups is onze passie en wij zijn dan ook bijzonder trots wanneer we weer een hondje afleveren bij een nieuwe baas.

Garantie
Wij fokken huis- en gezinshonden volgens de richtlijnen van het VBK (Vereniging Beroepsmatige Kennelhouders). Het is de garantie dat wij op een professionele manier bezig zijn met ons vak. Bovendien zetten wij ons samen met de leden van VBK in voor verder verbeteren van het beroepsmatig houden en fokken van honden.

Wij houden ons aan de algemene (leverings)voorwaarden. Deze kunt u hier bekijken: Algemene voorwaarden 01-11-2014 (PDF-bestand).

Het VBK ondersteunt en onderzoekt onder meer  socialisatie en preventieve gezondheidszorg van pups en oudere dieren, ook werkt de vereniging aan het terugdringen van erfelijke aandoeningen. Omdat wij werken volgens de richtlijnen van de VBK wordt van een pup die u bij ons koopt een dossier aangemaakt in de databank van het VBK.

 Reserveren van een pup
U kunt vrijblijvend een afspraak maken om kennis te  komen maken met de pups. Wilt u graag een pup  reserveren, dan vragen wij hier een aanbetaling voor van € 250,-. Deze aanbetaling is voor beide partijen een garantie dat de pup aan u toekomt. Mocht u na de reservering toch de pup willen annuleren is dit natuurlijk mogelijk. Maar de aanbetaling wordt dan niet terugbetaald.

Wij nemen geen biljetten aan van 200 en 500 euro.

Pinnen en contant betalen mogelijk.