In onze kennel fokken wij met onze honden volgens de richtlijnen van het VBK (Vereniging Beroepsmatige Kennelhouders) waarbij wij zijn aangesloten. Samen met haar leden zet de Vereniging van Beroepsmatige Kennelhouders zich op een professionele manier in voor verbeteringen van het houden en fokken van honden. De VBK ondersteund en doet onderzoek naar socialisatie en preventieve gezondheidszorg van pups en ouderdieren en werkt aan het voorkomen en terugdringen van erfelijke aandoeningen. Omdat wij fokken volgens de richtlijnen van het VBK, krijgt u bij aankoop van een pup een koopovereenkomst. Deze overeenkomst is na te lezen op de site van het vbk (deze kunt u vinden op de pagina links).
Het is mogelijk om een hondje uit te zoeken en die dan te reserveren. Wij vragen hier dan een aanbetaling van € 100,- voor. Deze aanbetaling kunt u contant betalen of overmaken naar  Rabobank IBAN nr: NL 51 RABO 010.69.52.501 tnv hondenkennel Kuypers/Toebast Graag erbij vermelden over welke pup het gaat. De prijzen van onze pups liggen vanaf de €475,00.      
Als de pups bij ons  weggaan hebben ze: – De benodigde entingen gehad – Gezondheidsverklaring – Een chip – Een koopovereenkomst met garantie Als U besluit uw pup bij ons te kopen, dan is het mogelijk om de basisbenodigdheden voor het houden van een pup bij ons aan te schaffen.
Heeft U niet de mogelijkheid om uw pup zelf te komen halen, dan kunnen wij uw pup  bij u thuis brengen. (voor prijzen zie de rubriek: “Prijzen Pension“) U kunt van onze haal en breng service gebruik maken door telefonisch contact met ons op te nemen of ons te mailen. Wij nemen dan contact met u op om verdere afspraken te maken en het tijdstip van halen en / of brengen af te stemmen.