In 1991 zijn wij begonnen met het fokken van rashonden. Eerst als hobby, maar in 1994 hebben wij ons ‘Bewijs voor vakbekwaamheid’ behaald en zijn toen beroepsmatig verder gegaan. Het fokken met honden en het grootbrengen van de pups is onze passie en wij zijn dan ook bijzonder trots als we weer een hondje afleveren bij een nieuwe baas.

Garantie
Wij fokken huis- en gezinshonden volgens de richtlijnen van het VBK (Vereniging Beroepsmatige Kennelhouders). Het is de garantie dat wij op een professionele manier bezig zijn met ons vak. Bovendien zetten wij ons samen met de leden van VBK in voor verder verbeteren van het beroepsmatig houden en fokken van honden.

Het VBK ondersteunt en onderzoekt onder meer socialisatie en preventieve gezondheidszorg van pups en oudere dieren en werkt aan het terugdringen van erfelijke aandoeningen. Omdat wij werken volgens de richtlijnen van de VBK wordt van een pup die u bij ons koopt een dossier aangemaakt op de databank van het VBK.

Hondenrassen
Overweeg je een puppy te kopen of wil je meer weten over het houden van een hond? Bel dan gerust en maak vrijblijvend een afspraak te maken. Wil je al weten welke honden we hebben? Klik hier voor een overzicht van onze rassen en kruisingen.

Select Language

DutchEnglishFrenchGermanPolish